Svjedočanstvo Glorie Polo

Članak u kategoriji: Svjedočanstva
gloria polo

Ako netko u sebi sumnja ili misli da BOG ne postoji i da je onostrani svijet stvar za snimatelje filmova, ili ako netko vjeruje da je sa smrću sve gotovo, bilo bi dobro da pročita ovo svjedočanstvo Glorie Polo. Ali čitajte je potpuno od početka do kraja. Sigurno će se vaše mišljenje, ma kako bilo skeptično, izmijeniti.

 

Ovaj spis je prijevod različitih dijelova iz originalnih predavanja gde Dr. Glorie POLO ORTIZ, zubarice iz Kolumbije, koja i danas živi u Bogoti i tamo zaslužuje potrebno za životno uzdržavanje svojim radom kao zubarica, a predavanja je održala u različitim prigodama (dani obnove u katoličkim župama, zajednicama i na intervjuima na kršćanskim radio i TV- odašiljačima). Gđa dr. POLO je rođena 30. studenog 1958. i godine 1995., u vrijeme nesreće s munjom, imala je 36 godina. Gđa dr. POLO posebno ističe da ona nema nikakvih provizija ili prihoda iz širenja njezinog pismenog svjedočanstva kao ni od DVD, CD i drugih medijskih sredstava koja su u opticaju. Svoje životno uzdržavanje ima od vršenja svoje službe kao medicinski visoko izobražene zubarice. Za svoja predavanja ona ne traži i ne dobiva nikakve vrsti prihoda ili honorara. Pozivana je od mnogih župa i zajednica u Rimokatoličkoj Crkvi u zemlji i inozemstvu. Ona ima duhovnog vođu, koji je posebno prati kao duhovnik i ispovjednik. To je  župnik Wilson Alexander Mora Gonzalez, koji je ujedno župnik župe "Svetoga Križa"  u Bogoti, Kolumbija. 
 
Ovo je njegova izjava:
 
Ovim pismom svjedočim da je gđa GLORIA POLO OSOBA ZRELE VJERE KOJA JE UVIJEK RADILA ZA Katoličku Crkvu evangelizirajući svjedočanstvom života. Osoba je iskušanog kreposnog života i kroz osam (8) godina kroz koje sam je pratio kao duhovni vođa ističem njezinu molitvu i njezino predanje Gospodinu Isusu. Potvrđujem njezinu svetost, njezi krepost i njezinu jednostavnost u naviještanju Evanđelja Krista Gospodina. Svjedočim za njezino dobro evangelizatorsko djelovanje u Kolumbiji i u inozemstvu, uvijek vođena duhovnim vodstvom, poslušnošću i orijentirana vjerom Crkve.
 
Njezino zalaganje na spašavanju duša treba protumačiti jedino iz doživljaja vlastitog suda u vječnosti, gdje joj je izričito naređeno da to svjedočanstvo ne samo 1.000 puta, nego 1000 x 1000 puta iznese. Ovo iskustvo je nju također navelo da potpuno izmijeni svoj život i da se svim svojim silama i svim svojim mogućnostima založi za spašavanje duša i za Novu evangelizaciju ljudi našega vremena, koja je od blago pok. Pape Ivana Pavla II. tako često i zdušno zahtijevana. Velika podrška mom misionarskom djelovanju bio je njezin suprug Fernando RICO RAMIREZ (rođen 25. Svibnja 1957.), koji je posve nenadano umro 7. listopada 2006. od srčanog udara.
 
CIJELO SVJEDOČANSTVO POGLEDAJTE KLIKOM NA DATOTEKU DOLJE U DODACIMA. 

Ključne riječi

Datoteke za preuzimanje

Morate biti prijavljeni da biste komentirali članak. Prijava postojećih korisnika

paulina gašpar

2011-11-19 13:17:50

Najzanimljivije od svega iz knjige su mi bile ove rijeci :: \"Ti ćeš se vratiti na zemlju. Ali ti ćeš taj doživljaj ispričati ne samo
tisuću puta, nego tisuću puta tisuću. I pri tome će biti ljudi, koji se neće promijeniti, makar su čuli
tvoju povijest. Ali takve osobe će s mnogo strožim mjerama biti suđene. Tako će i kod tebe, kod
tvojeg slijedećeg dolaska vrijediti strože mjere za tvoje suđenje.\'
Također će i pomazanici, a to su bogu posvećeni svećenici GOSPODNJI, biti suđeni po strožim
pravilima. I svaki od onih koji budu dobili čudesne milosti Gospodnje u ovom svijetu i za njih budu
znali, osjetit će strožu mjeru. Jer nema goreg gluhonijemog od onog koji ne želi čuti. I ne postoji
gore sljepoće od one osobe koja jednostavno ne želi vidjeti.
Prijava problema na stranicama
U polje unesite tekst sa slikeOdustani